Muharrem İnce’ye yönelik paylaşım yapanlar gözaltına alınıyor!

Muharrem İnce’ye yönelik paylaşım yapanlar gözaltına alınıyor!

Muharrem İnce’ye yönelik yapılan paylaşımlardan kaynaklı tam 17 kişiye gözaltı yapıldı. İşte Muharrem İnce hakkında yapılan paylaşımlara ve gözaltlarına ilişkin detaylar haberimizde...

Memleket Partisi Genel Başkanı’na yönelik son zamanlarda ortaya çıkan bazı haberler söz konusu oldu. Bunlara yönelik olarak Muharrem İnce üzerinden tehdit, şantaj, kişisel hukuka aykırı, belgede sahtecilik tespit edilmesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 17 kişiyi gözaltına aldı. Özel hayatın gizliliğine dair ihlal suçu bulunmasından kaynaklı gözaltı kararı alındı.

MUHARREM İNCE’YE ÖZEL HAYATIN İHLALİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin özel hayatını ihlal suçlaması ile tam 17 kişi için gözaltı kararı alınırken, yurt dışındaki 4 vatandaş içinse yakalama emri çıkarıldı.

muharrem-ince-video-twitter.jpg

Bunun yanı sıra Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan gerçekleştirilen açık kaynak araştırmasıyla İnce’ye yönelik yapılan 10 Mayıs 2023 tarihindeki Twitter paylaşımı inceleniyor. Ortaya atılan paylaşıma dair gerçeklerin araştırıldığı belirtildi. Bazı şüphelilerin ise Türk Ceza Kanunu çerçevesinde gözaltı kararı alındı.

Suçlama çerçevesinde gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra adliyeye gönderilecek. Ayrıca yurt dışında bulunan 4 şüpheli için de yakalama çalışmaları başlatıldı.