Milli Eğitim Bakanlığı ilkokul, ortaokul ve liseli öğrenciler için kararını açıkladı! Son 7 gün tüm dersler iptal...

Milli Eğitim Bakanlığı ilkokul, ortaokul ve liseli öğrenciler için kararını açıkladı! Son 7 gün tüm dersler iptal...

MEB son dakika DUYURDU: 81 ilde ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki dersler 7 gün iptal edildi

Milli Eğitim Bakanlığı, sonunda çok uzun bir vakittir beklenen müfredat değişikliği için ilk adımı gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı, sonunda çok uzun bir vakittir beklenen müfredat değişikliği için ilk adımı gerçekleştirdi. Öğrenciler yapılan yeni bir düzenlemeyle birlikte resmen havalara uçacak. O tarihlerde hafta boyunca tüm dersler iptal edilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı, sonunda öğrencileri heyecanlandıracak müjdeli haberle gündeme geldi. Bakanlık yetkilileri, uzun bir bir vakittir beklenen müfredat değişikliğine dair ilk adımı gerçekleştirdi.

Bu değişiklikle ilgili detayları Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin duyurdu ve öğrencilerin yüzünü güldürecek bir uygulama yürürlüğe girdi.

Bakan Tekin'in duyurduğu kararda, Türkiye'nin dört bir yanındaki 81 ilde ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki dersler bir hafta boyunca yapılmayacak.

7 GÜN DERSLER İPTAL OLACAK

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerin eğitim serüvenini renklendirmek ve daha keyifli hale getirmek için önemli bir adıma imza attı. Bakan Tekin, ikinci dönemin son haftasını "Etkinlikler Haftası" ilan ettiklerini açıkladı. Bu harika haberle birlikte, Haziran ayında öğrencilerin derslerden farklı ve eğlenceli etkinliklerle dolu bir hafta geçirmesi planlanıyor.

Birinci dönemin sonunda gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerin devamı niteliğinde, ikinci dönemin son haftasında da benzer etkinlikler hazırlanacak. Bu sayede öğrenciler, derslerin yoğun temposundan biraz uzaklaşarak farklı alanlarda kendilerini geliştirme ve keşfetme fırsatı imkanı tanınacak.