Baharla birlikte Venüs Yantrası! 15 – 22 Mayıs’ta burçların hayatı değişiyor

Baharla birlikte Venüs Yantrası! 15 – 22 Mayıs’ta burçların hayatı değişiyor

Hafta Venüs Yantrası ile başlarken bu 15 - 22 Mayıs haftasında burçları çeşitli açılardan dengeli bir hafta karşılıyor. Taşlar yerine otururken bazı burçlar aşk, bazıları kariyer, bazıları para, bazıları sağlıktan yana şanslı olacak.

Yeni haftada Merkür Pazar gününden itibaren ileri gidecek. Bu da özürlerin dilenmesi ve gelen özürlerin kabul edilmesi için çok güzel bir fırsat. Öte yandan Merkür ile Satürn’ün oluşturacağı açıyı kullanmak ve Venüs’ün sevgi, uyum doğanın bağlandığı açıdan faydalanmak olumlu gelişmelerin yaşanmasını sağlayacak.

KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

Koç burcunda bu hafta özellikle ileriye dönük ve daha çok maddi olarak bir odaklanma görülecek. Bütçe hesaplamaları yapmak ve durum değerlendirmesini gözden geçirmek gerekiyor. Beklenmeyen gelişmelerin yaşanma ihtimali, özellikle mali anlamda yüksek gözüküyor.

BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

Boğa burcunda Salı günü Uranüs ile Güneş kavuşması yaşanacak. Bu da Boğa’lar için risklerin rahatlıkla alınabileceği çok şanslı olacakları bir zaman diliminin doğacağını belirtiyor. Son yıllarda konfor alanını terk eden boğa burçlarında şimdi hedefleri yükseltme zamanı geliyor. Özel hayatlarında bu hafta sürprizler boğa burçlarını karşılayacak.

mayis-2023-burc-yorumlari.jpg

İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

İkizler burcunda Pazar günü Merkür’ün ilerlemesinin yansımaları görülecek. İkizler istediği yer konusunda netlik kazanırken, nasıl gideceğini de çözecek. Son haftalarda dağılan planlar ile bozulan arkadaşlıkları rayına oturtma dönemi geldi. Öfke ikizlere bazı hatalar yaptırırken sabırlı olmak ve özür dilemeyi bilmek kazandıracak. İkizler için içgüdülerini dinlemek önemli olacak.

YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

Yengeç burçlarında Venüs etkisi görülüyor. Satürn ile yakınlaşan yengeçte kendiyle barışma zamanı ve başarılarını kabullenme zamanı geldi. Kendi içine döndüğü, güçlü ışığının parladığı ve kendisine saygı duyduğu bir dönem yengeç burçlarını bekliyor.

ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

Aslan burcu yöneticisi Güneş bu hafta yine ilgi odağı olacak. Özellikle bu hafta aslan burcu kariyer alanında ilerlemeleri kucaklayacak. En çok da aslan burcu baş kaldıran, statüye karşı çıkan tarafını ortaya koyarak bu hafta mesleki anlamda kazanacak. Sürpriz bir karar ile evlilik ya da çocuk sahibi olma durumu aslan burçları için bu hafta düşünülebilir.

15-22-mayis-burc-yorumlari.jpg

BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

Başak burçlarında bu hafta normal seyrine dönüş görülüyor. Son zamanlarda bir molaya ihtiyacı olan başak sonunda bunu kendine sağlıyor. Daha az stresli bir dönem ile dinlenecek olan başak, kendisini tam olarak iletişime kapatmamaya özen göstermeli.

TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

Terazi burcunda harika bir enerji kendini gösterecek. Fikirlerini söylemek konusunda çekingen olmaması gereken terazi özellikle ilişkiler açısından bu hafta doğru adımlar atmalıdır.

AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

Son zamanlarda olumsuz yönde etkilenen akrep burçları için de Merkür doğrudan ilerleyecek. Bu hafta sevgili ya da arkadaşlarla oluşan olumsuzluklar yok olacak. Köprüleri tekrar yavaş yavaş inşa etme zamanı geldi. Bu hafta affedicilik ve özür dileyebilmek için en iyi hafta olacak.

gunluk-burc-yorumlari.jpg

YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta yay özgürleşmenin tadına varacak. Heyecan, neşe, değişimin gücü bu hafta her alanda yay burcunu sarhoş edecek. Sağlıklı ve ışıltılı, çılgın bir hafta sonunda yay burcu için yaşanacak.

OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

Hedefe kitlenen, daima çalışkanlığı ön planda tutan oğlak için bu hafta evrenle iç içe, yaratıcı ve mistik tarafı daha ağır basacak. Bu hafta oğlak burçları biraz daha kalplerinin sesini dinleyerek ve sezgilerine kulak vererek hareket etmelidir.

KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

Kova için oluşturulan temeller değişiyor ve doğru şekle giriyor. Sürpriz bir fırsatla yaşam tarzında ya da evde bir değişiklik oluşuyor. Geçmişle olan olumsuz bağlar koparken yeni bir ışıkla tanışıyorsunuz. Kovalar buna ayak uydurmalı ve akışı yakalamalıdır.

BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

Balık burcunda bu hafta biraz içini dökmek gibi bir durum yaşanıyor. Bir süredir beklenen ve sonuçları olumlu olan biri gelişme oluyor. Çılgın da olsa balık burcu sezgilerine güveneerek hareket etmeli ve sonra değerlendirmelerini yaparak adım atmalıdır.