Ak Parti genel merkez bomba araması mı var? Akp genel merkezi boşaltılıyor mu

Ak Parti genel merkez bomba araması mı var? Akp genel merkezi boşaltılıyor mu

Son dakika Ak Parti genel merkezi bomba araması mı var? AKP genel merkezi bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı mı? Son dakika AkP genel merkezi bomba ihbarı var mı?

Son dakika Ak Parti Genel Merkezinde bomba ihbarı mı var? AKP bomba ihbarı nedeniyle boşaltılıyor mu? Son dakika olarak verilen haber de bilgiler gelirken, Ak Parti genel merkezinde son durum Star TV canlı yayında bomba ihbarı görülmüyor.

Son dakika ak Parti genel merkezinde bomba var mı?

Son Dakika sosyal medyada düşen habere göre "AK Parti Genel Merkezi, bomba araması nedeniyle boşaltılıyor. Genel merkezdeki gazetecilerden de dışarı çıkmaları istendi." açıklaması yapıldı. BBC Türkçe son dakika olarak verdiği haberde AKP genel merkezi boşaltılıyor haberleri yükseldi.

Peki AK parti genel merkezinde bomba ihbarı mı var?

Ak Parti Genel merkezinde son durum anlatmak isteyen Star TV, oradan canlı yayın yapıyor. Ancak herhangi bir bomba ihbarı yada boşaltma görülmüyor. Vatandaşlar genel merkezine daha sıklıkla gitmeye çalışıyor.

Ak Parti Genel merkezinde son durum ne?

Sosyal medyada yer alan genel merkezde bomba ihbarı haberleri şu an için gerçeği yansıtmıyor ve haberin nereden çıktığı merak ediliyor.