Doya Doya Moda, Yazgı, Kadere Karşı ve Canım Annem TV8 program ve dizileri saat değiştirdi!

Doya Doya Moda, Yazgı, Kadere Karşı ve Canım Annem TV8 program ve dizileri saat değiştirdi!

TV8 ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı programları saat değiştirdi! Doya Doya Moda, Yazgı, Kadere Karşı ve Canım Annem dizileri ve programları yeni saatinde yayınlanacak.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 gündüz programında saat değişikliğine gitti. Yeni sezonun 3 işi yeni saatinde yayınlanacak.

Yazgı 10.45'de yayınlanacak!

Erkan Meriç ve yAğmur Öztürk'ün başrollerini paylaştığı, Acun Medya yapımcılığını üstlendiği Yazdı dizisi bu pazartesi itibariyle 10.45'de yayınlanacak.

Canım Annem saati değişti!

Stellar Yapım ve Saran Studios yapımcılığını üstlendiği, Selin Sezgin, Gece Işık Demirel, Özlem Savaş, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar ve Erol Gedik rol aldığı Canım Annem pazartesi itibariyle hafta için 12.00'da TV8'de yayınlanacak!

Kadere Karşı saati değişti!

Acun Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Ümine Ün, Hakan Eratik, Gökçem Çoban, Yeşim Alıç ve Nadir Ersoy gibi yıldız isimlerin yer aldığı Kadere Karşı dizisi pazartesi itibariyle 13.00'de yayınlanacak.

Doya Doya Moda saat değiştirdi!

TV8'in sevilen programı Talya Prodüksiyon yapımcılığını üstlendiği Gülşah Saraçoğlu, Uğurken Erez, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş'ın jüriliğini üstlendiği Doya Doya Moda programı pazartesi itibariyle 13.45'de TV8'de yayınlanacak.