Yüz Yıllık Mucize ekranlara veda ediyor! Sevenleri üzgün

Yüz Yıllık Mucize ekranlara veda ediyor! Sevenleri üzgün

Yüz Yıllık Mucize dizisi ekranlara hızla veda mı ediyor? Gelen iddialar bu yöndeyken diziye yeni başlayanlar habere üzgün. İşte ayrıntılar haberimizde...

Yüz Yıllık Mucize henüz 23 Mart 2023 tarihinde ilk bölümünü yayınladı. Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm ile beğeni toplamıştı. Hilal Saral yönetmenliğindeki dizinin senaryosunda ise Nuran Evren Şit yer alıyor. Sevilen oyunculardan Ebru Şahin ile Birkan Sokullu’nun başrolleri oynadığı dizinin ekranlardan ayrılışı çok erken oldu.

YÜZ YILLIK MUCİZE OYUNCULARI KİMLER?

Yüz Yıllık Mucize dizinde başrollerde Birkan Sokullu ile Ebru Şahin yer alırken onlara eşlik eden işlerinde başarılı oyuncular ise şu şekilde: Zerrin Tekindor, Gözde Seda Altuner, Necip Memili, Laçin Ceylan, Yalçın Hafızoğlu, Ayşegül Cengiz, Ecem Çalhan, Hümeyra ve Zehra Kelleci.

yuz-yillik-mucize-son-bolum.jpg

YÜZ YILLIK MUCİZE FİNAL NE ZAMAN?

Yüz Yıllık Mucize dizisinin ödüllü yönetmeni Hilal Saral’ın güçlü oyuncu kadrosu ile çekimlerini yaptığı dizinin erken bir şekilde finalinin yapılacağı söylentileri yayıldı. Star TV ekranlarında yayınlanan ve konusu bakımından da ilgi toplayan dizinin veda edeceği tarih açıklandı.

Yüz Yıllık Mucize son bölüm için araştırma yapan ve izlemek isteyen seyirciler son olarak 15 Haziran tarihinde Yüz Yıllık Mucize 13. bölüm sonrasında diziye devam edemeyecek. 13. bölümle beraber Yüz Yıllık Mucize ekranlardan ayrılacak.

yuz-yillik-mucize-13-bolum-final.jpg

YÜZ YILLIK MUCİZE KONUSU NE?

Yüz Yıllık Mucize dizisi konusu ise Birkan Sokullu’nun hayat verdiği karakter olan Ali Tahir’in Sakarya Cephesi’nde şehit düştükten sonra mucize eseri defnedilecekken hayata dönmesiyle başlıyor. Hayata tekrar dönen Ali Tahir, artık hiç yaşlanmıyor. Ancak 130 yıllık süren hayatında artık yaşam Ali Tahir için zorlaşmaya başlıyor.