Aldatmak dizisinden flaş ayrılık! Yeni diziye geçecek!

Aldatmak dizisinden flaş ayrılık! Yeni diziye geçecek!

Aldatmak dizisinden flaş bir ayrılık haberi geldi. Aldatmak dizisinden daha yeni ayrılırken yeni gelen dizi tekliflerini değerlendirmeye başladı bile. İşte Aldatmak dizisinden ayrılan o isim ve ayrıntılar...

ATV ekranlarında her perşembe sevenleriyle buluşan Aldatmak dizisinden flaş bir ayrılık kararı geldi. Daha Aralık ayında Aldatmak dizisinde rol almaya başlayan oyuncunun ayrılışı da girişi kadar hızlı oldu. Aldatmak dizisi setine veda etmek için hazırlanırken şimdiden yeni diziler için tekliflerin geldiği öğrenildi.

ALDATMAK DİZİSİNE VEDA EDİYOR

Aldatmak dizisine veda edecek olan oyuncu Avukat Elmas karakterine hayat veren Defne Samyeli oldu. ATV ekranlarında yayınlanan ve oldukça fazla sevilen diziden ayrılan Samyeli’nin ekibe veda etmek üzereyken şimdiden yeni dizi teklifleri aldığı biliniyor.

aldatmak-defne-samyeli.jpg

“OLAĞANÜSTÜ YETENEĞİ...”

Geçtiğimiz hafta en son Aldatmak dizisinde Güzide rolünü alan Vahide Perçin ile fotoğrafını paylaşan Defne Samyeli şu notu düşmüştü:

“Olağanüstü yeteneği, disiplini, enerjisi ve hassasiyeti ile çelik gibi doğrularıyla Vahide Perçin gerçekten harika biri. Yakından tanıdığım için onur duydum, çok seviyorum.”

defne-samyeli-vahide-percin.jpg

YENİ DİZİLERDEN TEKLİFLER

Aldatmak dizisinden ayrılmak için hazırlanan Defne Samyeli, yeni dizi tekliflerini incelemeye hızla koyuldu. Alınan bilgiler arasında şu an ATV ekranlarından yayınlanan “Kardeşlerim”, “Kuruluş Osman”, “Ateş Kuşları” dizileriyle devam edeceği biliniyor.

ALDATMAK DİZİSİNDEN SAMYELİ NE ZAMAN AYRILIYOR?

Defne Samyeli’nin Aldatmak 31. bölüm sonrasında olmayacağı biliniyor. Öte yandan Defne Samyeli’nin birtakım single ve sahne çalışmalarına yönelik işleri de devam ediyor. Yoğun bir çalışma hayatını sürdürürken de yeni dizileri değerlendireceği öğrenildi.