Adım Farah’ın yıldızı o isimle bir arada! Aşk filminde rol alacak!

Adım Farah’ın yıldızı o isimle bir arada! Aşk filminde rol alacak!

Adım Farah dizisinin sevilen oyuncusu Esra Bilgiç, yeni bir yapımda rol alacak. Netflix üzerinden seyircilerle buluşacak “Aşk Sanatı” adlı filmde heyecanlı sahnelerde Esra Bilgiç’i göreceğiz. Peki, başrolü kiminle paylaşıyor?

Esra Bilgiç, bu zamana kadar aldığı roller ile beğeni topladı. Star TV ekranlarında oynayan “Yüz Yıllık Mucize” ismindeki dizide 3 farklı kişiyi canlandırmış, Gülfem Paşazade rolü ile “Kanunsuz Topraklar”daki performansı büyük beğeni toplamış olan oyuncu için yeni proje hazırlıkları başladı.

ÇEKİMLER HAZİRANDA BAŞLIYOR

Güzelliği kadar başarısıyla da dikkat çeken Esra Bilgiç, “Adım Farah” dizisinde aldığı rol ile de ödül kazanan bir oyuncu. Şimdiyse yeni projesinin çekimleri Haziran ayında başlayacak. Aşk Sanatı filminde Birkan Sokullu ile bir arada yer alacak.

ask-sanati-filmi-ne-zaman-cikacak.jpg

BAMBAŞKA KARAKTERLERDE BAŞARI YAKALIYOR

Güzel oyuncu Esra Bilgiç’in rol alacağı Aşk Sanatı dizisinin ise Lanistar Medya tarafından üstlenildiği öğrenildi. Adım Farah kadrosundan istenen Esra Bilgiç’in de dahil olduğu diziye Birkan Sokullu’da başrollerde katılıyor.

Başarılı oyuncu Bilgiç’in yer alacağı Aşk Sanatı dizisi Netflix platformunda yer alacak. Zeytin Ağacı, Kulüp gibi dizilerin araya girmesi sebebiyle Fırat Tanış’ında Aşk Sanatı filmine dahil olacağı öğrenildi.

ask-sanati-filmi-oyunculari.jpg