Infinidium Technologies’ten geleceğe yön veren ileri mühendislik çözümleri

Infinidium Technologies’ten geleceğe yön veren ileri mühendislik çözümleri

Çeyrek asrı aşan tecrübesiyle üstün teknoloji ve mühendislik hizmeti sunan şirket hem yurtiçinde hem de yurtdışında birçok firmaya çözüm ortaklığı yapıyo

Global teknoloji ve mühendislik şirketi Infinidium Technologies, imza attığı ileri mühendislik çözümleriyle farklı sektörlere yüksek katma değer sağlıyor. Özellikle de mühendislik alanında sunduğu teknolojilerle çağın gerekliliklerine cevap veren şirket, özelleştirilebilen terzi usulü paketleriyle farklı alanlarda faaliyet gösteren firmalara çözüm ortaklığı yapıyor.

Başta akıllı şehirler, otomotiv ve savunma sanayii olmak üzere birçok farklı sektöre uyum sağlayabilen 360 derece çözümleri ile her geçen gün büyümeye devam eden Infinidium Technologies, müşterilerin özel gereksinimlerini karşılamak adına kapsamlı ve entegre mühendislik çözümleri yelpazesi sunuyor. Elektronik, gömülü yazılım ve IOT alanlarında uzman bir kadroya sahip olduklarının altını çizen Infinidium Technologies CEO’su Berk Ündeğer, deneyimleri ve yeniliğe hızla adapte olan esnek yapıları ile bir ürünün tasarımından üretimine tüm gelişimini ve yönetimini izleyen çözümleriyle müşterilerine baştan uca hizmet sunduklarını belirtti.

Elektronik ve baskı devre kartı (PCB) tasarımını kendi mühendisleriyle geliştiriyor

Elektronik donanım ve tasarım üretimi konusunda sundukları ileri mühendislik hizmetlerine değinen Berk Ündeğer; “Infinidium Technologies olarak yeni ve mevcut ürünler için elektronik donanım tasarımı ve elektronik donanım geliştirme hizmeti de sunuyoruz. İşlevselliği geliştirmek ve kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamak için özel tasarlanmış çözümlerimizi ürünlerimize entegre ediyoruz. Tüm elektronik ve baskı devre kartı tasarımı, uzman elektronik mühendislerimiz tarafından kendi bünyemizde yapılıyor. Bu verimli süreç, PCB'lerin tedarik edildiği, dizgisinin yapıldığı ve sadece birkaç gün içinde test edildiği hızlı bir geliştirme hizmeti sunmamızı sağlıyor. Geliştirme metodolojimiz, müşteri ve pazar beklentilerini karşılamak için inovatif yaklaşımı ve gereksinim keşif modelini de destekliyor” dedi.

Gömülü sistemler teknolojisindeki uzmanlığıyla özelleştirilebilir çözümler sunuyor

Gömülü sistem tasarımı konusunda müşterilerine özel kişiselleştirilebilir çözümler sunduklarının altını çizen Ündeğer, şunları söyledi: “Gömülü Sistemler ve tasarım hizmetleri, konseptten prototip oluşturmaya ve yeni ürünlerin üretimine kadar ürün mühendisliği desteği, özellik geliştirme ve elektronik devre kartı tasarımı, firmware tasarımı, yazılım ve uygulama geliştirme yoluyla teknoloji yükseltmeyi içeriyor. Gömülü teknolojideki uzmanlığımız, müşterilerimize özelleştirilmiş ürün çözümleriyle yardımcı oluyor. Tüm elektronik ve baskı devre kartı tasarımı, uzman elektronik mühendislerimiz tarafından kendi bünyemizde yapılıyor. Bu verimli süreç, tıpkı elektronik donanım ve tasarım üretiminde olduğu gibi PCB'lerin tedarik edildiği, dizgisinin yapıldığı ve sadece birkaç gün içinde test edildiği hızlı bir geliştirme hizmeti sunmamızı sağlıyor.”

IoT teknolojileri konusunda uçtan uca hizmet sağlıyor

Son dönemlerde bilgi teknolojilerini domine eden nesnelerin interneti (IoT-Internet of Things) alanında yürüttükleri çalışmalara da değinen Berk Ündeğer; “IoT hizmetleri, kuruluşların iş zorluklarını çözmelerine ve IoT teknolojisi aracılığıyla yeni gelir akışlarından yararlanmalarına yardımcı olmayı amaçlayan stratejik danışmanlık, geliştirme, veri analizi ve uygulama yönetiminden oluşur. Bu konuda deneyimli bir geçmişe sahip bir şirket olarak, tam kapsamlı IoT hizmetleri sunuyoruz. Kuruluşların IoT teknolojileriyle iş zorluklarını ve teknoloji engellerini ele almanın güvenilir ve uygun maliyetli yollarını bulmalarına yardımcı oluyoruz. IoT hizmetimiz kapsamında uzmanlarımız; kuruluşlara bağlı araçlar, akıllı tesisler, kişisel cihazlar, endüstriyel amaçlar ve daha fazlası için veri açısından işlevsel yazılım çözümleri oluşturmak üzere doğru IoT teknolojisini kurulumdan yönetim sürecine kadar uçtan uca tüm noktalarda sağlıyor” şeklinde konuştu.

Infinidium Technologies Hakkında

Mühendislik ve teknoloji şirketi Infinidium Technologies, ticaret dünyasının ve kentlerin değişken dinamiğini doğru tespit ederek ihtiyaca uygun, sürdürülebilir, dinamik ve geleceği belirleyen ürünler geliştiriyor. Grup çatısı altında yer alan 800 kişilik ekibi ile özgün donanım ve yazılım üretimi gerçekleştiren, teknolojik buluş ve patentlere sahip, Türkiye’ye katma değerli ürünler kazandıran bir mühendislik firması olarak öne çıkıyor. 2021 yılında kurduğu yerinde Ar-Ge merkezi ile sayısız başarıya imza atan şirket, yerli ve milli sermaye ile Ar-Ge yatırımları sıralamasında 67. sırada yer alırken teknoloji Ar-Ge kategorisinde ise 9. sırda yer alarak bu konudaki iddiasını kanıtlıyor. Şirket, gelişen mühendis ekibi ile IoT, sürdürülebilir gelecek için güvenlik, haberleşme, taşımacılık, çevre, toplu ulaşım teknolojileri başta olmak üzere birçok alanda ürün ve proje geliştiriyor. Ayrıca uçtan uca mühendislik projeleri, özel yönetim ve endüstri çözümleri ile sektörlere yeni stratejiler, yönetim kabiliyetleri ve istatistiksel veriler sunan Karakutu Telemetri (Olay Kaydedici), Güvenli Sürüş Sistemi, Endüstriyel Bilgisayar, Görüntü İşleme Teknolojileri, Akıllı Kameralar, Mobil UPS, Ses Sistemleri, Yolcu- Sürücü Bilgilendirme Sistemleri, İnteraktif Görüntü İşleme, Bilgi/Eğlence donanımları ve yazılımları gibi pek çok ürünü ile anahtar teslim projeler gerçekleştiriyor. 35’ten fazla kurumsal müşterisi ve 20 milyon son kullanıcı deneyimiyle fark yaratan Infinidium Technologies; Saha İstanbul, UITP ve Sanayi Bakanlığı Teknoloji Merkezi üyelikleriyle çalışmalarına son hızıyla devam ediyor.