Galatasaray yıldız oyuncusuna veda edecek! Taraftar isteksiz!

Galatasaray yıldız oyuncusuna veda edecek! Taraftar isteksiz!

Gatasaray’ın yıldız oyuncularından birisi için Sevilla’nın ısrarcı olduğu biliniyor. La Liga’nın devlerinden olan Sevilla, kolay havlu atacak gibi değil. Ancak tarafta bu duruma isteksiz. İşte Sevilla’nın peşinde olduğu futbolcu ve ayrıntılar...

Konyaspor’dan bir süre önce Galatasaray’a alınan Abdulkerim Bardakçı’ya La Liga devlerinden olan Sevilla talip. Sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken başarılı futbolcu için talipler ortaya çıkmaya başladı. Şu an bulunduğu kulüpte mutlu olan Abdulkerim Bardakçı, Sarı Kırmızılı kulübe iyi paralar kazandırmayı istiyor.

Galatasaray karşılaşmalarını yakından takip eden Sevilla, sezon başladığında Marcao’yu kulübe katmıştı. Victor Nelsson’u göndermeye istekli Sevilla için şimdi gözlerini Abdulkerim Bardakçı’ya diktiği söyleniyor.

abdulkerim-bardakci-galatasaray-transfer-001.jpg

TEKRAR KAPIYI ÇALACAKLAR

Görünen o ki İspanyol devi Marcao’nun yerini alan ve başarısıyla dikkat için 28 yaşındaki Abdulkerim Bardakçı için tekrar kapıyı çalacak. Başarılı stopere teklif gideceğine dair büyük ipuçları görülüyor.

ABDULKERİM BARDAKÇI PERFORMANSINI SERGİLİYOR

Öte yandan Abdulkerim Bardakçı bulunduğu mevkide kendini gösteriyor. 26 karşılaşmada yer alan ve 2 asist ile 3 golü bulunan başarılı oyuncu ayrıca hücumda büyük rol oynuyor.

sevilla-abdulkerim-bardakci-001.jpg

Şu an için Galatasaray ile sözleşmesinin bitmesine uzun bir zaman dilimi var. Konyaspor’dan Sarı Kırmızı kulübe geçen stoper 2025 senesine kadar kulüple sözleşmesini yaptı.