Çılgın Sedat'ın kül olan hayatı

Çılgın Sedat'ın kül olan hayatı

Çılgın Sedat'ın 11 eylülde Mersin'de açtığı gece kulübü yanarak kül oldu

250 bin tl masraf ederek 11 eylülde Mersin'de açtığı gece kulübü yanarak kül oldu. Yangınla kül olan Çılgın Sedat, Renkli Sayfalara konuk oldu.
Ekmek teknesi kül olan sedat;
"Evde uyuyakalmışım, uyandığımda telefonumda cevapsız aramalar vardı. Müdürü aradım 'Dükkanda yangın var abi, çok kötü' dedi. Arabaya bindim gittim. Tutmaya çalıştılar. İçeri girdim, girdiğim anda tıkandım. Ayaklarım yandı. Yerler suydu. Hiçbir şey görünmüyordu, iki itfaiyeci arkadaş yaralandı. Ben hayatım boyunca hiçbir yerde böyle yangın görmedim" dedi.

POLİSLER İLE GÖRÜNTÜLERİ İZLEDİK
Olay yeri inceleme olmadı çünkü izlediğimiz görüntülerden herşey çok netti. Polislerle birlikte izlediğimiz görüntülerde gece yarısı kameraların önünden dumanlar yükseldiğini gördük. Daha sonra ise 5 10 dk içinde her yeri alev sarıyor.



Her şeyi yeni oturtmaya başlamıştım. Henüz işletmemin sigortasını yaptırmamıştım. Sigorta yaptırmak aklıma hiç gelmedi. İşletmeyi açarken harcadığım paranın yarısını kendim yarısını ise sağdan soldan bor edinerek aldım. Çok emek harcadım ama şuan neyin var deseniz ailem var, Allahım var, dostlarım var... O da bana yetiyor.

Kimseden bir beklentim yok diyen Çılgın Sedat, İsyan etmedim Allah'a sığınıyorum. Televizyonda insanların önümde ağlayanlardan nefret ederim bu sebeple bir tek göz yaşı dökmedim. Siraç 10 gün yoğun bakımda kaldı ağlamadım. Aracıma binerek gömüldüm ve ağladım.

11 Ekim hayatımın kül olduğu gün
Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Hep standart ve alışıla gelmiş yüzleri görüyoruz. Bizler iki yüzlü değiliz, tek yüzümüz var birileri bizi de arasın.