Yasak Elma hayranlarına üzücü haber! Yasak Elma yeni bölümü bekleyenlere kötü haber

Yasak Elma hayranlarına üzücü haber! Yasak Elma yeni bölümü bekleyenlere kötü haber

FOX TV ekranların sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölümü bekleyenlere üzücü haber geldi. Yasak Elma yeni bölümü var mı yok mu? bu akşam Yasak Elma yeni bölümü yayınlanacak mı?

FOX TV ekranların sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölümü ekranlara gelecek mi? Seçimi hızla geçiren Türkiye'de kanalların yeni yayın akışı belli oluyor. Bu bağlamda bu akşam yeni bölümü bekleyenler için kötü haberler geliyor!

Yasak Elma hayranlarına kötü haber!

15 Mayıs 2023 FOX TV yayın akışını güncelledi. FOX TV yeni yayın akışına göre bu akşam Yasak Elma yeni bölümü bekleyen hayranları yeni bölümü göremeyecek. Yasak Elma FOX TV yayın akışından bu akşam çıkartıldı!

FOX TV 15 Mayıs yayın akışı güncellendi!

FOX TV 15 mayıs 2023 çarşamba günü yayın akışında Yasak Elma yeni bölümü kaldırdı. Yasak Elma dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmeyecek. Yasak elma bu sezon final yapacak, böyle bir ara izleyici de üzmüş görünse de artık FOX TV için Yasak Elma dizisi hayranlarıyla ilgili bir düşüncesi bulunmuyor. ancak FOX TV Yasak Elma tekrar bölümü ekrana getiriyor ancak siyaset programı da ekrana getirmiyor. Normalde siyaset programı için yayınlanmayacak olan Yasak Elma son dakika sürpriz yapması da beklenmiyor.

Yasak Elma bu akşam var mı yok mu?

FOX TV Yasak Elma dizisi yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak.

Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?

Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde; Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Şebnem Dönmez ve Melisa Doğu gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma yeni bölümü 22 mayıs pazartesi akşamı FOX TV'de.