Yakışıklı oyuncudan yeni dizi! Kerem Bürsin’in dizisi heyecanla bekleniyor!

Yakışıklı oyuncudan yeni dizi! Kerem Bürsin’in dizisi heyecanla bekleniyor!

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’in yeni dizisiyle ekranlarda olması birçok hayranı tarafından bekleniyor. Peki, yeni dizi çekimleri ne zaman başlayacak? İşte Kerem Bürsin’in yeni dizisi hakkında detaylar...

Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin’in birlikte rol alacağı dizinin çekimlere ne zaman başlayacağı merak konusu. Şu an için Kerem Bürsin son reklam projesi için yoğun bir şekilde çalışıyor. Türk Hava Yolları’nın reklam projesinde yer alan yakışıklı oyuncu il il dolaştığı çalışmalarına dün oyunu kullanmak adına İstanbul’a dönmek için ara verdi. Şu an çalıştığı reklam filminin son çekimleri ise İstanbul’da gerçekleştirilecek.

TÜRK HAVA YOLLARI ENGİN ALTAN DÜZYATAN İLE

Kerem Bürsin ile birlikte çalıştıkları reklam filmlerine ilişkin THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, “Kerem Bürsin ile çalıştığım reklam filmleri Türkiye için değil. Meşhur olduğu yerler için çalışılıyor. Sonrasında sıra Engin Altan Düzyatan ile yapacağımız reklam filmlerinde olacak.” ifadelerine yer verdi.

kerem-bursin-yeni-dizisi-ne-zaman.jpg

KEREM BÜRSİN HAZİRAN DEDİ

İstanbul’da Türk Hava Yolları ile çalışmalarını sonlandıran Kerem Bürsin’in Ay Yapım ile başlayacağı dizi çalışmalarına ise Haziran ayında başlamak istediği öğrenildi. Senaryolardan birisini seçecek olan Kerem Bürsin, son zamanlarda çok sevilen oyunculardan Hafsanur Sancaktutan ile başrollerde beraber görülecek. Dizinin hangi kanalda başlayacağı ise henüz kesinleşmiş değil.