Tiktok Onur Sermik açıkladı! Batuhan Karadeniz'in beraber olduğu ünlü H kim?

Tiktok Onur Sermik açıkladı! Batuhan Karadeniz'in beraber olduğu ünlü H kim?

Tiktok fenomeni Onur Sermik eski futbolcu Batuhan Karadeniz'le ilgili yaptığı açıklamalar Türkiye gündemine düştü. Onur Sermik'in Batuhan Karadeniz'in birlikte olduğu H isimli ünlüyü söylemesi şok etkisi yarattı.

Her gece yaptığı yayınlarla fenomen haline gelen Onur Sermik, Tiktok'a katılan eski futbolcu arkadaşı Batuhan Karadeniz'le ilgili yaptığı açıklamalar gündeme düştü.

Onur Sermik duysanız şaşırırsınız!

Onur Sermik'in MEF ve Marulkafa mehmet'le ortak yayınında Batuhan Karadeniz'in Beşiktaş'ta oynarken ünlü isim H ile birliktelik yaşamış sözleri olay oldu. Batuhan Karadeniz'in daha sonra ortak yayında yaptığı açıklamalarda "H bana sonra aşık oldu, ne olaylar oldu" sözleri sonrası Türkiye magazininde Batuhan Karadeniz'i birlikte olduğu H isimli ünlü merak ediliyor.

Batuhan Karadeniz'in H isimli ünlüsü kim?

Bir dönem Türk futbolunun ve Beşiktaş'ın en büyük golcüsü olan ve yaşadığı hayat nedeniyle tıpkı Sergen Yalçın gibi futbolu önemsemeyen Batuhan Karadeniz geçmişte olduğu gibi şimdi de gündemden düşmüyor. Özellikle Onur Sermik'in açıklamaları sonrası bir kez daha merak edilen H isimli ünlü kim sorusu cevap arıyor.

Batuhan Karadeniz hangi ünlü isimlerle beraber oldu?

Çok hızlı bir hayatı olduğu bilinen Batuhan Karadeniz, 5 ay önce evliyken Aleyna Eroğlu ile yaşadığı aşk ve sonrasıyla gündem oldu. Daha önceki hayatında da sır gibi saklayan Batuhan Karadeniz'in bir çocuğu olduğu biliniyor.

Batuhan Karadeniz'in birlikle olduğu H ismini açıklayıp açıklamayacağı merak ediliyor.