Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde kadro netleşti! 2 oyuncu değişti

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde kadro netleşti! 2 oyuncu değişti

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi için çekimlerin haftaya başlaması beklenirken 2 oyuncu değişikliği gerçekleşti. Dizinin kadrosu netleşti ve oyuncular okuma provalarını da bir yandan gerçekleştiriyor. İşte Kendi Düşen Ağlamaz Dizisi oyuncu kadrosu ve detayları.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi için çekimlerin haftaya başlayacağı biliniyor. Oyuncu kadrosu da yerine oturtulan dizinin TRT1 ekranlarında seyirciyle buluşacağı bilgilendirmesi yapıldı ve başlayacağı tarihte duyuruldu. İşte senaristliğini Gülbike Sonay Üte ile Tuna Kıygı’nın yaptığı dizinin diğer detayları...

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ DİZİSİ OYUNCULARI

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde TRT1’de izleyiciler Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyde, Enes Koçak, Sema Çeyrekbaşı, Berat Yenilmez, Yiğit Kalkavan, Beste Yaralı, Sait Genay, Yiğit Kaan Yazıcı ve Çağla Boz isimlerini görecek.

kendi-dusen-aglamaz-dizisi-oyunculari.jpg

Dizinin yönetmen koltuğunda ise İnci Balabanoğlu’nun oturacağı biliniyor. Dinç Daymen’in Alp Demirkan karakterini canlandırması düşünülürken Mavi Sürgün dizisinin yazın devam edeceği öğrenilince oyuncu değişikliği yapılmak zorunda kalındı.

Yapılan değişiklikle birlikte Serhat Onat kadroya dahil oldu ve Alp karakterini canlandıracak. Alp Alize’ye (Eylül Tumbar) aşık sınıf arkadaşı olmasının yanı sıra ayrıca aşık olduğu kızın staj yaptığı otelin sahibinin de oğlu rolünde olacak. Esma rolü için Evrim Doğan ile sözleşmede anlaşma sağlanamadı ve bu sebepten Yonca Şahinbaş’a rol verildi.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı ve genel yönetmen koltuğunu Emre Kabakuşak’ın aldığı Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin yayın tarihi de belirlendi. Kendi Düşen Ağlamaz dizisi önümüzdeki hafta çekimlerine başlayacak. Dizinin TRT1 ekranlarında izleyicileri ile buluşacağı tarih ise herhangi bir değişiklik olmazsa Haziran ayı olarak verildi.