Camdaki Kız’ın Türkan’ı yeni diziye transfer!

Camdaki Kız’ın Türkan’ı yeni diziye transfer!

Camdaki Kız’da Hayri’nin eşi uzun bir süre merak edilmiş, ardından Hivda Zizan Alp Türkan rolü ile ekranlara giriş yapmıştı. Şimdiyse yeni bir dizide rol alacağı öğrenildi. İşte Camdaki Kız’ın Türkan’ının yeni projesi ve detaylar...

Camdaki Kız dizisi 68. bölüme Türkan rolü ile giriş yapan Hivza Zizan Alp, ekranlarda çokça sevilmişti. Öte yandan başarılı dizi Camdaki Kız, ekranlardaki yerini koruyor. Dizi seyircileri tarafından fazlasıyla sevildi ve 3. sezonda yerini kaptırmadı.

CAMDAKİ KIZ FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Camdaki Kız dizisi için final tarihi de belirlendi. Farklı bir gelişme söz konusu olmazsa OGM Pictures’ın yapımını üstlendiği Camdaki Kız 82. bölüm ile ekranlardan ayrılacak. Çok sevilen ve seyircilerinin son bulmasını istemediği dizinin bitmesiyle birlikte Türkan rolünü oynayan Hivda Zizan Alp ise yeni bir projeye başlıyor.

kendi-dusen-aglamaz-oyunculari.jpg

CAMDAKİ KIZ’IN TÜRKAN’I YENİ PROJEDE

Hivda Ziza Alp, henüz Camdaki Kız Final bölümü yayınlanmadan “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisi ile imzaları attı. Önümüzdeki hafta çekimleri başlayacak olan dizi için şu an okuma çalışmaları sürdürülüyor.

TRT1 ekranlarından seyircileriyle bir araya gelecek olan Kendi Düşen Ağlamaz NGM imzalı olarak hazırlanıyor. Dizide Hivda Zizan Alp’in alacağı rol ise Serap Bıçakçı karakteri olacak. Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Serap karakteri dizide Enes Koçak’ın canlandıracağı Serkan ile boşanmış ve ailesinin evine dönmüş bir kadındır.