Aile son bölümde ortalık karıştı! 12. bölüm gümbür gümbür geliyor!

Aile son bölümde ortalık karıştı! 12. bölüm gümbür gümbür geliyor!

Aile dizisi son bölümde ortalık karıştı. Aile 12. bölüm izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. İşte Aile son bölüm ayrıntıları haberimizde.

Başrollerde çok sevilen oyunculardan Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı Aile dizisi son bölüm izleyicileri heyecana boğdu. Şimdiyse Aile 12. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. En çok araştırılan dizilerden birisi olan Aile son bölümde neler oldu?

AİLE 12. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Aile 11. bölüm heyecan dorukta bitti. İzleyiciler şimdi 12. bölümü merakla bekliyor. Peki, Aile 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Henüz 12. bölüm fragmanı gelmedi. Peki, Aile son bölüm nasıl bitti?

aile-son-bolum.jpg

AİLE 11. BÖLÜM ÖZETİ

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı ve birçok başarılı oyuncunun yer aldığı Aile dizisinde son bölüm ortalığı karıştırdı. Nejat İşler, Nur Sürer ve Canan Ergüder gibi isimlerin yer aldığı dizide Hülya’ya İlyas’ın sorduğu “Cihan mı, Aslan mı? Evlatlığın mı, öz evladın mı? Birisini alacağım.” demesi dizinin en can alıcı kısmı oldu. Hülya’nın bunun ardından nasıl bir yanıt vereceği ise seyircilerin en çok merak ettiği konulardan birisi oldu.

ASLAN BABASINA DÖNÜŞTÜ!

Soykanların karşısına geçen Aslan, babasına dönüşmüş bir durumdadır ve artık eskiye dönemeyeceğinin farkındadır. Öte yandan Devin içinse onu korumak adına son seçeneği sunmuştur. Devin ise arkasına bakmadan ya gidecektir ya da Aslan ile kalmayı seçerek artık tamamen Aile’nin üyesi olacaktır.

aile-12-bolum.jpg

Hülya ise Aslan’ın gözünü kararttığının farkına varmıştır ve doğabilecek savaşı önlemek adına bir şeyler yapar. Aslan, İlyas’a giderek bütün gerçekleri açıklar ve aileler arasında savaşın fitilini yakar. İlyas Soykanların sonunu getirmeye adeta yemin eder. Öncelikle Devin ve Hülya ağına düşmektedir. Özellikle Hülya ailesini korumak adına kendi ayağıyla İlyas’ın ayağına gitmektedir. Büyük sırrını bilen İlyas ise Hülya’yı çok zor bir seçime iter. Ati’nin ölümü nedeniyle bütün aile polise ifade verir. Devin ilk kez Soykanlar’dan olmanın gerçekleriyle yüzleşir. Aile 12. bölüm ise tüm kaos ortamının ardından büyük bir merakla bekleniyor.