Xiaomi 13 bekleyenlere müjde verildi: 5 gün kaldı

Xiaomi 13 bekleyenlere müjde verildi: 5 gün kaldı

Xiaomi 13 Serisi Nihayet 27 Şubat'ta Malezya'da Piyasaya Sürülecek

Xiaomi, Malezya pazarındaki Xiaomi 13 serisinin resmi lansman tarihini duyurdu . Şirket, en yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonlarını bu ayın sonunda piyasaya sürmeyi planlıyor.

Resmi notlara göre, Malezya'daki 13 serisi lansmanı, küresel çıkışından önce yapılacak. Ayrıca premium telefon serisi, markanın Barselona'daki MWC 2023 etkinliğinde küresel canlı yayınına başlamasından sadece bir gün sonra, 27 Şubat 2023'te Güneydoğu Asya bölgesinde piyasaya sürülecek. Farkında olmayanlar için seri, her ikisi de kamerada Leica markasına sahip olan Xiaomi 13 ve daha üst seviye Xiaomi 13 Pro'dan oluşuyor.

Xiaomi

Bununla birlikte, Çinli teknoloji devinin Barselona'daki büyük etkinlik sırasında Xiaomi 13 Lite modelini de tanıtmayı planladığına dair söylentiler var. Farkında olmayanlar için, söz konusu 13 Lite modelinin Civi 2'nin yeniden markalandırılmış bir versiyonu olduğuna inanılıyor. Markanın bu kadar bütçe dostu bir telefon üzerinde çalıştığını henüz resmi olarak doğrulamadığını unutmayın. Ancak bu model, daha pahalı kardeşlerinin sunduğu bir dizi üst düzey spesifikasyonu ve özelliği muhtemelen kaçıracaktır.

Xiaomi 13 serisi, 26 Şubat 2023 saat 23:00'te (yerel saat) küresel olarak resmi olarak piyasaya sürülecek ve 27 Şubat 2023 saat 14:00 civarında Malezya pazarında piyasaya sürülecek. Ne yazık ki, cihazın fiyatı henüz açıklanmadı, bu nedenle, bu konuyla ilgili ek bilgiler mevcut olduğunda güncellemeler sağlayacağımız için daha fazlasını bekleyin.