Dick Advocaat'tan sansasyonel açıklama

Dick Advocaat'tan sansasyonel açıklama

Fenerbahçe'de zor güncer yaşayan Advocaat şok açıklamalar yapmaya devam ediyor

Fenerbahçe, teknik direktör arayışları sonucu Dick Advocaat ile anlaşmış ve sezona hızlı bir giriş yapmıştı. Taraftarların bu transfere temkinli bakması, Fenerbahçenin aldığı kötü sonuçlar neticesinde taraftarı doğrular gibi.

Dick Advocaat maç sonu yaptığı açıklamalarla yönetimin tepkisini çekmeye devam ediyor. Beraberlik ve yenilgi sonrası basına sansasyonel açıklamalarda bulunması, yönetim tarafından hoş karşılanmıyor.

Aziz yıldırım'ın bu şekilde yapılan açıklamalar karşısında Dick Advocaat'ı sert bir dille uyaracağı ifade edildi. 

Dick Advocaat maç sonu değerlendirmeleri şu şekilde oldu;
"Teknik direktörlüğün zor yanlarından biri, her zaman her düşündüğünü söyleyemezsiniz. Bazı oyuncularımın gelişebileceğini düşünüyorum, bazılarının ise gelişemeyeceğini düşünüyorum. Bazen öyle bir noktadasındır ki, Real Madrid için iyisindir ancak, Fenerbahçe için iyi değilsindir. Aralarda Hollanda'ya gitmeye devam edeceğim. Kontratımda yazılı olmasa gitme izni vermezlerdi. Yine aynısını yapacağım. Daha önceden ayarlanmış bazı hastane randevularım vardı. İşlerimi de hallettim. Kulübümüz daha iyisini bulabilirse, devam edebilirler. Ben kendim için değil, kulüp için buradayım" sözlerini kullandı.