Benim için Fatih Terim bitti

Benim için Fatih Terim bitti

Arda Turan ve Fatih Terim arasında yaşanan polemikler her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor

BENİM İÇİN TERİM BİTTİ
Fatih Terim'le yapılan antrenmanda tartışan Arda Turan, çalışma esnasında Terim'in önüne çıkarttığı formayı atarak sinirlenmiş ve antrenmandan ayrılmıştı. Terim'in yardımcısı olan Bülent Bayraktar, Turan'ı sakinleştirmek için yanına giderek saha içinde yürüyüş yaptılar. Bülent Bayraktar Milli Futbolcuyu sakinleştirmek için konuşurken "Benim için Fatih Terim bitti" diyerek tepkisini dile getirdi.

EURO 2016 ÖNCESİ
Yaşanan bu olaylarla ilgili hadiseler her geçen gün farklı bir boyut kazanırken, taraflı tarafsız herkesin dikkatini çekmeye başladı.  Fatih Terim'le Arda Turan'ın yaşadığı problemler EURO 2016 öncesine kadar uzadığı belirtildi. Terim ile saha içinde teknik bir konu üzerinde tartışan Turan, hararetli tartışma sonucu giydiği formayı çıkartarak antrenmadan ayrıldı.

BAYRAKTARA OLUMSUZ YANIT
Arda Turan'ı sakinleştirmek için sahada kısa bir yürüyüş yapan Bülent Bayraktar, "Merak etme ben sizi barıştıracağım. Senden sakin olmanı istiyorum" dedi. Bu tepki üzerine sakinleşmeyen Arda Turan, "Benim için Fatih Terim bitti. Bu saatten sonra onunla barışmam mümkün değil" cevabını verdi.

TERİM VARSA BEN YOKUM
Arda Turan ile Fatih Terim arasında sular durulmazken, bu konu üzerinde Türkiye Futbol Fedarasyonu (TFF) yetkilileride kendi aralarında değerlendirme yapıyorlar. Edinilen bilgilere göre, Fatih Terim Türkiye Futbol Direktörü olarak göreve devam ederse Arda Turan A Milli Takım'da yer almayacak.