Athena Gökhan Kılıçdroğlu'nu Yerin Dibine Soktu

Athena Gökhan Kılıçdroğlu'nu Yerin Dibine Soktu

Eski O Ses Türkiye jürisi Gökhan Özoğuz ikinci tur seçimleri öncesi Kemal Kılıçdaroğlu desteğini geri çekti

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine günler kala ünlü isimler yön değiştirmeye devam ediyor. İlk olarak Şahan Gökbakar'ın Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirmesi büyük tepki almıştı. Son yıllarda iktidar partisinden desteğini çeken ve muhalefete yönelen ve sosyal medyadan sürekli olarak muhalif paylaşımlar yapan Şahan, kritik seçim öncesi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ikinci tura kısa süre kala eleştirince tepki toplamıştı.

Sosyal medyada Şahan'ın paylaşımına başta Hayko Cepkin olmak üzere ünlü isimler kayıtsız kalmamış ve "Kritik seçim öncesine az bir süre kala muhalefet liderinin itibarını zedelemek iyi niyet değildir." yorumları yapmıştı. Tüm bu tepkiler sonrası Şahan Gökbakar tweetini silmişti. Şahan'a ayrıca Twitter kullanıcıları da "Rüzgar gülü. Seçimlerde muhalefetin kaybedeceğini anlayınca yine yön değiştirdi." diyerek tepki göstermişti.

ATHENA GÖKHAN'DA YÖN DEĞİŞTİRDİ

İkinci tur seçimlerine kısa bir süre kala sosyal medyada Sinan Oğan rüzgarı sürerken bir muhalif ünlü isim daha seçiminin değiştiğini açıkladı. O Ses Türkiye'nin eski jürisi ve son yıllarda sosyal medyadan sürekli olarak muhalif eleştiriler yapan Gökhan Özoğuz'un Sinan Oğan tweeti gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk tur öncesinde verdiği konserde kalp işareti yaparak Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini gösteren Gökhan ikinci turda Kemal Kılıçdaroğlu'nu adeta sattı.

Gökhan Özoğuz dün akşam attığı tweette Sinan Oğan'ın fotoğrafını paylaşarak "Sayın DrSinanOgan Türk siyasetinde kalifikasyon bakımından olması gereken tüm özelliklere sahip, merkez Sağın üslubu yerinde, Ülkemizin geleceği için Umut veren Örnek bir siyasetçimizdir. İyi ki vardır . Bugün Konu Sağ Sol görüş ayrımı değildir ! Zaman birlik zamanıdır . #Secim2023" diye yazdı.