Evleneceklerin Dikkatine! Dev Mobilya Kampanyası!

Evleneceklerin Dikkatine! Dev Mobilya Kampanyası!

Evlenecek herkesi ilgilendiren mobilya kampanyası binlerce kişi tarafından yakından takip edilmektedir. Kampanyanın detayları merak konusu oldu. İşte detaylar…

Bahar ayının güzelliği ve başlaması ile birlikte havalar ısınmaya başladı. Böylelikle evlilik hazırlıklarının arttığını da ifade edebiliriz. Yeni bir ev kurmaya çalışan çiftlerin ekonomik olarak zorlandığını ifade edebiliriz. Bu bağlamda birçok kampanyanın hazırlandığını ifade edebiliriz. Kampanyalar arasında yer alan mobilya kampanyasının detayları merak konusu oldu.

Evleneceklerin Dikkatine!

Küresel ve yurt içi piyasalarda yüksek enflasyon rakamları ile mücadele devam ettiğinden dolayı hayat pahalılığı bugün hemen hemen her alanda kendini hissettirmektedir. Dolayısı ile yeni evlenecek çiftler açısından bu durumun dezavantaj oluşturduğunu ifade edebiliriz. Yeni bir yuva kurmak isteyen çiftlerin ihtiyaçları kapsamında kampanyalar hazırlanmaya devam ediliyor.

Türkiye’ nin en eski ve en büyük kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası’ nın hazırladığı kampanyalar binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Kampanyalar arasında yer alan mobilya kampanyasının detayları merak konusu oldu. Özellikle yeni evlenecekler için büyük avantaj olduğunu ifade edebiliriz. Dolayısı ile yeni bir yuva kuracak çiftlerin Ziraat Bankası’ nın hazırlamış olduğu kampanya fırsatlarından yararlanabilmesi için detayları araştırmaya başladığını ifade edebiliriz.
Dev Mobilya Kampanyası!

Ziraat Bankası’ nın mobilya ve dekorasyon sektöründe hazırladığı kampanyanın detayları oldukça merak ediliyor. Kampanyanın başlığında “Mobilya sektöründeki her 7.500 TL ve üzeri alışverişlerinize 250 TL, toplamda 500 TL Bankkart Lira!” bilgileri yer aldı. Devamında “1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı Mobilya sektöründe yer alan üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 7.500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 250 TL, toplamda 500 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı!” bilgilerinin olduğunu ifade edebiliriz.
Yeniden evlenecek kişilerin merakla araştırdığı kampanyanın şartları kapsamında “Kampanya 1-31 Mayıs 2023 tarihlerinde geçerli olup kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den veya MOBILYA yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanmalıdır. Kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanya süresince Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Mobilya sektöründe yer alan üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacakları her 7.500 TL ve üzeri alışverişlere 250 TL, toplamda 500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir. Ana faaliyeti mobilya sektörü olmayan e-ticaret ve ana faaliyeti mobilya sektörü olmayan fiziki üye işyerlerinden yapılacak mobilya alışverişleri kampanyaya dahil değildir. Kampanya Bireysel Bankkart, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahibi müşterilerimiz için geçerlidir. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 500 TL ile sınırlıdır. Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına ödül Bankkart Lira tutarı anında yansıyacaktır. Harcama tutarı için Bankkart 'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır. Katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir. Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir. Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacak olup hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir” bilgileri yer almaktadır.

Maddi açıdan zorluk çekecek çiftler açısından kampanyanın koşullarını bilmek önem arz etmektedir. Dolayısı ile Ziraat Bankası’ nın mobilya ve dekorasyon sektöründe hazırlamış olduğu kampanyanın şartlarını sağlayan kişilerin fırsatlardan yararlanacağını ifade edebiliriz.