Akbank, Yepyeni Kampanyasıyla Müşterilerine Bin TL'lik Bir Sürpriz Sunuyor!

Akbank, Yepyeni Kampanyasıyla Müşterilerine Bin TL'lik Bir Sürpriz Sunuyor!

Akbank, Yepyeni Kampanyasıyla Müşterilerine Bin TL'lik Bir Sürpriz Sunuyor!

Günümüzde bankalar, rekabetin yoğun olduğu bir piyasada müşteri memnuniyetini artırmak adına çeşitli kampanyalar düzenlemekte. Son olarak, Akbank da müşterilerini sevindirecek bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile müşterilere tam bin TL değerinde chip-para sunulacak.

Akbank, bugünden itibaren başlattığı bu kampanya ile müşterilerine büyük bir sürpriz yapmayı hedefliyor. Kampanya kapsamında Akbank kart sahiplerine, 1000 TL değerinde chip-para verilecek. Bu miktar, kart sahiplerinin hesaplarına otomatik olarak yatırılacak ve harcamalarında kullanılabilecek.

Kampanyanın detaylarına göre, Akbank Mobil uygulamasından Akbanklı olan ve Axess veya Wings kredi kartına başvuran müşteriler, tek seferde 1000 TL ve üzeri alışveriş yapmaları halinde 1000 TL chip-para kazanacaklar. Kampanya, 30 Nisan tarihine kadar devam edecek.

Yeni Akbank müşterileri de bu kampanyadan faydalanabilecekler. 28 Mart ile 30 Nisan tarihleri arasında Akbank Mobil uygulamasını indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonuna tıklayarak Akbanklı olanlar, Axess veya Wings kredi kartına başvurduklarında ve 30 Nisan'a kadar başvuruları onaylandığında kampanyadan yararlanabilecekler.

Kampanyaya katılan müşteriler, 15 Mayıs tarihine kadar yapacakları ilk 1000 TL ve üzeri alışverişlerinde 1000 TL chip-para kazanabilecekler. Bu chip-paralar, alışveriş yapıldıktan sonra kredi kartlarına otomatik olarak yüklenecek.

Öte yandan, kampanya kapsamında aktif olmayan müşteriler de Akbank Mobil uygulamasını kullanarak "Akbanklı olmak istiyorum" adımını takip ederek kampanyadan faydalanabilecekler. Ancak, kampanya Axess ve Wings bireysel kredi kartları ile sınırlıdır.

Akbank, müşterilerine özel bu kampanya ile sadece chip-paralarıyla değil, Axess veya Wings kredi kartı sahiplerine ayrıca 1 yıl süreyle kart ücreti ödemeyeceklerini de müjdeliyor.